Oferta Black Friday E.On Flash

Oferta E.On Flash

Furnizorul digital de energie electrica si gaze E.On Flash are o oferta imbatabila de Black Firday: primele trei luni gratuite si cel mai bun pret de furnizare pentru energie electrica si gaze timp de doi ani.

Oferta este valabila in perioada 17 Р24 Noiembrie 2017 pentru achizitionarea unuia din cele doua pachete: 24 Egal Electricitate si 24 Egal Gaz si Electricitate, pentru contractele care se incheie pe o perioada de 24 de luni cu posibilitatea ulterioara de prelungire.

Daca achizitionati aceste pachete veti avea plati lunare egala timp de 11 luni, regularizarea facandu-se in cea de-a 12 luna pentru fiecare din cei doi ani de contract. Pe site-ul E.On Flash veti gasi un configurator care va va estima valoarea facturilor lunare in functie de optiunile alese.

In oferta Black Friday sunt disponibile 2000 de contracte de electricitate si 2000 de contracte de gaz si electricitate, procesul fiind extrem de simplu datorita faptului ca se realizeaza 100% online.

Cine este E.On Flash?

E.On Flash este un furnizor de energie electrica si gaze 100% care face parte din Grupul E.On care are o experienta de peste 18 ani pe piata din Romania. Odata cu liberalizarea pietei de energie electrica si gaze pentru consumatori, puteti sa va schimbati furnizorii actuali si sa optati pentru E.On Flash un furnizor 100% digital care ofera produse si servicii accesibile la un click distanta.

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *